Achită pentru produsul dorit cum îți e mai comod!

Plata în numerar

Plasezi comanda online și la livrare achiți prin intermediul curierului, sau te poți apropia la optica InterOptic pentru a alege produsul direct din magazin și a achita cash.

Plata cu card bancar

InterOptic acceptă carduri VISA  și MasterCard. Cumpărăturile pot fi achitate prin terminalul mobil la momentul livrării, sau pot fi achitate online cu cardul bancar.

Plata la bancă

Dacă nu ai posibilitate de a achita online, echipa InterOptic la solicitare îți expediază un cont, pe care îl poți tipări și intra cu el la oricare oficiu Mobiasbancа să efectuezi plata.

Compania InterOptic în parteneriat cu MCI  îți pune la dispoziție toate metodele moderne de plată! Alege doar ceea ce îți este mai comod!

Plata online cu cardul bancar.  Toate cumpărăturile online pot fi plătite direct pe site. Vei fi direcționat automat pe pagina securizată, pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile VISA și MASTERCARD. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, dacă este asociat unui cont în altă monedă decât leul moldovenesc (MDL).

Site-ul interoptic.md nu stochează datele personale asociate tranzacției de plata online cu cardul bancar.

Descoperă cea mai mare rețea de optică din Moldova

InterOptic - Optica ta online!