Cumpără acum și achită mai târziu!

De ce ar trebui să economiseşti?!

Rămâi independent financiar!
Condițiile de creditare de la partenerii noştri, îți oferă cele mai bune rate şi termeni flexibili de rambursare a plăţilor.

Cumpără acum și achită mai târziu!

Achitarea prin credit sau rate este un mod rapid de a obţine ochelarii necesari în sezonul estival.
Sigur că poţi economisi banii, dar de ce să aştepţi? În special atunci când ai nevoie de ați proteja ochii de soare pe timp de vară sau atunci când ai nevoie de o corecție a dioptriilor?! Nu mai economisi pe ochii tăi și sănătatea lor, ai grijă de ei și oferă-le tot ce e mai bun!

 

Alegeţi cea ma bună soluție!

Plata în rate. Un mod foarte convenabil să împrumuți bani și să cumperi ceva în rate. Alege opțiunea cu sau fără avans și profită de un sistem onest și clar.

Poți achita în rate prin intermediul partenrilor noștri de la IuteCredit Moldova, mai multe detalii obții la numărul (022) 63-63-65 sau www.iutecredit.md

Liber Card MAIB. Cumperi acum, dar plăteşti treptat. Valoarea cumpărăturii va fi împărţită în rate egale pe care le vei achita pe parcursul a câteva luni.

Credit. Nu vă faceţi griji despre calculări dificile, doar alegeţi suma și termenul creditării şi noi vă vom oferi un plan optimal de rambursare. Poți ridica produsul în aceeași zi cu avans în valoare de 1/3 din preț sau chiar și fără avans! Restul poți rambursa începând cu luna următoare.

Ai întrebări la care nu ai găsit un răspuns?

InterOptic - Optica ta online!